overskrift kursus

Hvad siger kursisterne?

Vi har spurgt kursisterne, hvad de synes om kurserne på SOSU-Syd. Her er, hvad de svarede:

quotation-mark-left-mdDagplejerne i Haderslev Kommune er begejstrede, hver gang de skal på kursus på Social- og Sundhedsskolen Syd. Kursusafdelingen er altid lydhør overfor de ønsker, vi gerne vil have med, når kurserne bliver planlagt og aftalt.

E
lse Marie Nielsen og Karen Bech, Haderslev Kommune. Læs hele historien her.

quotation-mark-left-mdPuha! Det er søreme hårdt at tage plads på skolebænken igen. Men det er bare skønt at være tilbage på SOSU-Syd!

Mette Jørgensen, Løgumgårde - Tønder. Læs hele historien om Mette her.

quotation-mark-left-mdDe pædagogiske handleplaner, som vi arbejdede med i små grupper, gav mange af kursisterne en aha-oplevelse.

Helle Weber Tiettje, Tangshave Bo- og Aktivitetscenter

quotation-mark-left-mdJeg har nu været på kursus tre gange på Social- og Sundhedsskolen Syd - i læreplaner, førstehjælp og personlig udvikling - og hver gang har vi haft nogle lærere, som brænder for deres undervisning.

Lilja D. Thomsen, dagplejemor

quotation-mark-left-mdDet har været dejligt med vores lille gruppe, hvor vi alle er kommet til orde, og har lært hinanden godt at kende. Vi har fået en ny indsigt i hjernen. Ingen af os vidste for eksempel, at hjernen er en kontorgang, hvor man starter med at komme ind ad bagindgangen, og så kommer frem til frontvinduet, hvor direktøren sidder.
Marianne Friberg, Janni Jepsen, Dorthe F. Andersen, Susie L. Laustsen, Inge M. Jonasson, Vivi Jespersen, Susanne Ahle og Alice Jensen

quotation-mark-left-mdEn masse god videnudveksling. Det bedste har været, at vi fra samme arbejdsplads har fået nogle gode diskussioner og holdninger vendt, og derved har fået en bedre forståelse for de enkelte problemer.

Anette Markussen, Rise Plejehjem

quotation-mark-left-mdDet har været et godt og inspirerende kursus med masser af humør og en rigtig god underviser, og man får ikke mulighed for at falde hen.

Karen Linnet Jensen, Grønningen

quotation-mark-left-mdDet har været en god oplevelse. Vi har fået genopfrisket mange ting. God underviser og god undervisning. Mange tak.

Louise og Randi, Rønshave

 

Kursus Undervisning1 2016

Mere i denne kategori: « Nyheder VEU-vejledning »
Webdesign byro aabenraa