Logo
Udskriv denne side

Pædagogisk assistent på turbotid

Pædagogisk assistent på turbotid

Hvis du er fyldt 25 år, skal du tage din PAU som en erhvervsuddannelse for voksne (EUV). Hvis du har mindst 2 års relevant erhvervserfaring, kan du gennemføre din erhvervsuddannelse uden grundforløb og uden praktik, dette kaldes EUV1.

 

I uge 12 / 22 siger vi goddag til en flok EUV1-elever, som kan starte på Pædagogisk Assistentuddannelsen uden at begynde med et grundforløb, og som kan springe praktikken over, fordi de har erfaringer inden for området.

På den måde kommer uddannelsen til at tage 42 uger, og giver nøjagtig den samme faglighed og teoretiske fundament, som man får på den længere EUD-PAU - uddannelse, der inkluderer både praktik og grundforløb.

Der er løbende optag på uddannelsen 3 gange om året, og det betyder, at du allerede kan nå at komme med på holdet i uge 12/22. Kontakt uddannelsesvejledningen for dato til næste optag.

-    Brænder du for pædagogik og læring.

-    Er du nysgerrig på, hvordan du kan anvende dine praksiserfaringer i professionelle sammenhænge.

-    Vil du være med til at skabe stjernestunder for børn, unge og voksne inden for det almene og specialpædagogiske område?

Så er en uddannelse som Pædagogisk Assistent som EUV1-elev noget for dig.

Stjernestunder sker når:

-    Din uddannelse til pædagogisk assistent på SOSU Syd bliver en uforglemmelig oplevelse, som du husker med glæde og faglig stolthed.

-    Når undervisningen er kreativ og tilrettelægges med planlagte- som spontane læringsaktiviteter, der både udfordrer og styrker dine personlige og faglige kompetencer.

-    Når underviserne, gennem feedback på jeres læringsprocesser samt produkter, sætter spot på jeres styrker og udfordringer, så I bliver uundværlige i jeres praksisfeltet.

-    Når dine pædagogiske erfaringer fra praksis sættes i spil med spot på pædagogisk og psykologisk læringsteori, og du kan reflektere over, hvordan du kan anvende det, du lærer, i nye 
     sammenhænge.


Kontakt en uddannelsesvejleder for flere oplysninger samt dato for holdstart på 73334300.
Skolen laver en kompetencevurdering, som du kan bruge til at sende med din ansøgning om optagelse til et hovedforløb.

Du kan også kontakte uddannelsesleder for PAU Vibeke Andersen 24615813 for mere information om uddannelsens opbygning, indhold og pædagogik.

© Social- og Sundhedsskolen Syd | Bjerggade 4M | 6200 Aabenraa | Tlf.: 73 33 43 00 | sosu@sosu-syd.dk | sikkermail@sosu-syd.dk | EAN-nr: 5798000558021 | CVR: 29556482 | Skolenummer: 545406 | Design byroco | Login