Forflytningsvejlederkursus

Forflytningsvejlederkursus

D. 11.4.2018 er der sidste tilmelding til forflytningsvejlederkursus på Sosu Syd. Få nærmere information på Kursusteamets hjemmeside

En af underviserne på kurset fortæller:

 ”På det første modul arbejder vi med kursisternes egen ergonomi og med grundprincipperne for forflytning og lejring. Kursisterne skal forholde sig til egen praksis og arbejde med at blive/være en rolle model.

  • I splitperioden får kursisten mulighed for at øve sig i at hjælpe borgeren med forflytning. Derudover får kursisten, vha digitaliseret undervisningsmateriale, viden omkring forflytningsplaner og udarbejder derefter en plan med afsæt i en borger fra egen praksis.

  • På det andet modul er vejledning af kollegaer i fokus. Kursisterne får viden om og afprøver forskellige metoder de kan anvende som forflytningsvejleder. Desuden skal de planlægge og gennemføre en undervisnings seance. Sideløbende arbejdes der fortsat med kursistens kompetencer indenfor forflytning”

Det er nu muligt kun at deltage på et af modulerne, hvis du ønsker at forbedre dine kompetencer indenfor forflytning eller du udelukkende har behov for at kompetencer indenfor vejledning.

Du har mulighed for at drøfte dette med en af underviserne på kurset før du tilmelder dig. Ring til skolens kursussekretær på tlf. tlf. 73331520

 

Få nærmere information ved at klikke her.

Webdesign byro aabenraa