Udlandspraktik

2015 08 Erasmus VET webbanner transparentblue

 

 

Elever på SOSU assistent og Pædagogisk assistent kan vælge at tage ca. 5 uger af deres praktik i udlandet. 
 

Ved at klikke her finder du informationer om praktiksteder samt elevers beskrivelser af praktikstederne.

Under opholdet får du din normale elevløn. Nogle gange kan du få tilskud til dine ekstra udgifter såsom kost, logi og transport til og fra praktikstedet.  Vi kan hjælpe dig med at finde et sted at bo, og vi kan arrangere, at du rejser sammen med en elevkammerat. Den daglige kommunikation i udlandspraktikken foregår på engelsk. Når du kommer hjem, skal du skrive en praksisbeskrivelse, og du skal være klar til at fortælle andre elever om dine oplevelser. Vi tilbyder udlandspratik igennem henholdsvis Leonardo og PIU. Læs om praktik med Leonado-programmet her i vores brochure, og læs om praktik med PIU-ordningen her i vores brochure.

 
Ansøgning om udlandspraktik

Ansøgningen skrives på engelsk. I løbet af uddannelsen vil internationale koordinatorer besøge jeres klasse og orientere jer om, hvordan I kommer i gang. Du skal kunne nå målene for din praktik på kortere tid, og du skal være klar på at møde et andet land med en anden kultur.

Bliv værtsfamilie

Du kan også få udlandet på besøg derhjemme, hvis du melder dig som værtsfamilie for de SOSU-elever, som tager til Danmark for at tage en del af deres praktik. Læs mere om det i folderen her.

 

 

 

Mere i denne kategori: Elevvejledning »
Webdesign byro aabenraa